Driftstatus

I vår

server är

du säker

Serverbaserad Datadrift

Sänk dina Kostnader

Genom vår serverbaserade datordrift kan du som börsnoterat eller ensambemannat företag kraftigt sänka dina IT-kostnader om du använder Microsoft som IT-plattform. Med hög säkerhet kan du arbeta vart som helst och när som helst via vår molntjänst.

Reservkraftsaggregat som ger strömförsörjning under strömavbrott. Det miljövänliga aggregatet slås på omedelbart om det skulle behövas för reservström.

Alla program, på samma plats

Med vår datadrift bearbetas allt genom en central server och ej i lokala PC-stationer. Detta gör bland annat att du enkelt via ditt fjärrskrivbord kan installera alla dina program direkt i vår server.

Arbeta där du är

Genom vår molntjänst har du åtkomst till dina program var du än är. När alla dina program installerats av oss är det bara att klicka på knappen och logga in.

Vi prioriterar säkerheten

Alla våra kunders samt våra egna servrar finns placerade i dubbla datorhallar som vi kontinuerligt övervakar. Genom aktivt underhåll och övervakning kan vi snabbt rätta till möjliga fel innan de blir aktuella.

Kontinuerligt ser vi över våra servrar, allt för din säkerhet

  • Att servern är aktiv
  • Att kontakt finns mot internet
  • Att E-post fungerar
  • Att affärskritiska system är aktiva
  • Att antivirusskydd uppdateras

Kraftiga kylanläggningar av frikylaggregat med EC-fläktar

Automatiskt släcksystem & rökdetektorer för extra trygghet. Läs mer på glesys.se

Felhantering & Support

Vi löser de flesta problem på distans. I de fall som vi måste åka ut till kund för att lösa problemen är inställelsetiden max 4-8 arbetstimmar.

 

Vid de fall då vi har serverproblem meddelar vi detta genom vår hemsida. För att läsa aktuell driftstatus, klicka på driftstatus uppe i webbläsarens högra hörn.

Besöksadress:

Nordic Solution AB

Skarpövägen 12

132 38 Saltsjö-Boo